Webb IT internet marketing

Diensten

Internet marketing 

Webb IT internet marketing is gespecialiseerd in internet marketing. Met internet marketing bedoelen we het geheel aan werkzaamheden om gevonden te worden op internet. Wanneer Webb IT internet marketing een internet marketing campagne opzet wordt deze gekenmerkt door een resultaat gerichte houding waarbij van te voren met de klant afgesproken wordt wat hij/zij kan verwachten van Webb IT internet marketing.

Een campagne bevat vaak het optimaliseren van de website van de klant oftewel ervoor zorgen dat relevante sites linken naar de site van de klant en het meten van resultaat en natuurlijk het monitoren van de website. Maar Webb IT internet marketing kan ook een Google Adwords campagne opstarten en de conversie meten. Wij streven er echter naar om organisch 'hoog' in Google te staan.

Affiliate marketing
Affiliate marketing is een manier voor eigenaars van websites (ook wel webmasters, publishers of affiliates genoemd) om geld te verdienen door bezoekers door te sturen naar adverteerders (ook wel merchants genoemd). De affiliates ontvangen een vergoeding per doorgestuurde bezoeker (cpc), een vaste vergoeding of percentage indien er een transactie plaatsvindt, of een combinatie ervan. Een transactie kan alles zijn wat voor de adverteerder belangrijk genoeg is om hier een vergoeding tegenover te stellen: aankoop van een product, aanvraag van een offerte, inschrijving voor een nieuwsbrief.
Vanuit de kant van de adverteerder bezien is affiliate marketing een ideale manier om op basis van “pay-for-performance” haar inkomsten uit sales, leads en traffic te verhogen.

Wat doet Webb IT internet marketing?
Het succes van affiliate marketing wordt bepaald door het campagnemanagement. Velen zetten een campagne op bij één van de netwerken en gaan vervolgens achterover zitten. Om je rendement te vergoten is het echter noodzakelijk om je campagne actief te managen door het selecteren van campagnes en producten die passen bij het onderwerp en stijl van je website. Webb IT internet marketing kan jouw affiliate campagne managen en je inkomsten hieruit vergroten. 

Web analytics 

Meten = weten. Voordat we aan een campagne beginnen, moet eerst duidelijk zijn wat de huidige status van een website is. Op deze manier kan het resultaat van een campagne opgezet door Webb IT internet marketing gemeten worden. Webb IT internet marketing is resultaat gericht en gaat met een gerust hart een 'no cure - no pay' afspraak met u aan.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) 

Met zoekmachine optimalisatie bedoelen we het zo optimaal mogelijk inrichten van een website voor zoekmachines (Google). Zoekmachines lezen bepaalde sites beter uit dan andere; bepaalde content is beter 'indexeerbaar' dan andere. Webb IT internet marketing heeft de kennis in huis om uw website zo optimaal mogelijk in te richten zonder de gebruikerservaring van de bezoeker te vergeten. Optimaliseren is deels een standaardprocedure. Zo moet een website aan bepaalde richtlijnen voldoen; juiste titel, goede url, tekst, uitleesbaar menu, unieke inhoud, etc, etc. Maar om een website zo optimaal mogelijk in te richten, dient er speciaal voor de website nagegaan te worden waar men zich op richt, wie de bezoeker is en wat de bezoeker wil.

No Cure No Pay Zoekmachine optimalisatie (SEO)

U wilt 'hoog scoren' in de organische resultaten in Google.nl met zo min mogelijk risico?

Webb IT internet marketing biedt SEO No Cure No Pay aan. U bepaalt de woorden waarop u hoog wilt scoren en betaalt een éénmalige startup fee van 295 euro voor vaste kosten en dan gaan wij aan de slag. U betaalt alleen voor het resultaat. Ranking van de door u gekozen zoekwoorden op de 1ste 3 pagina's van Google. Geen resultaat = geen extra kosten.

Webb IT internet marketing optimaliseert op maat. We doen keyword analyses om uit te vinden op welk keyword veel gezocht wordt. Deze keywords worden dan verwerkt in titels, teksten en url's. Gaandeweg kunnen keywords ook nog aangepast worden als blijkt dat het zoekgedrag van de internetter verandert. Optimaliseren is een voortdurend en belangrijk proces. Uw website moet door Google perfect uitgelezen kunnen worden. Zo behaalt u immers het hoogste rendement!

Make a Free Website with Yola.