Webb IT internet marketing

Over ons

Webb IT internet marketing is gevestigd in het Limburgse Reuver en is opgericht in 2011. We richten ons volledig op het internet, met een specialisatie in zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. We kiezen er expliciet voor om zelf geen websites voor derden te ontwikkelen. Wanneer klanten een nieuwe site willen, kunnen we dit in samenwerking met onze partners ontwikkelen.

Onze werkzaamheden zijn eigenlijk volledig te scharen onder 'internet marketing'; we zorgen ervoor dat de websites van onze klanten goed vindbaar zijn. Op deze manier wordt het rendement van de sites verhoogd doordat er meer bezoekers en een hogere omzet wordt behaald.

Webb IT internet marketing staat voor eerlijke SEO (search engine optimization/ zoekmachine optimalisatie). We streven ernaar om uw website beter vindbaar te maken op basis van de richtlijnen die Google voorschrijft. We kiezen voor een actieve benadering waarin we ons steeds aanpassen aan de eisen van de klant en de veranderende richtlijnen van Google. We analyseren de status van uw website binnen Google; wat zijn uw keywords en waar zijn die terug te vinden? Zijn uw keywords competitief of juist niet? Hoe ziet Google uw site? Gebruikt u elementen die slecht/niet te indexeren zijn? Kortom; wat kan er verbeterd worden? 

Webb IT internet marketing kan voor zowel de organische (natuurlijke plaatsing binnen Google) als de gesponsorde (betaalde) plaatsing zorgen. Wij streven er echter naar om eerst de organische plaatsing van Google te optimaliseren daarna zetten we, indien gewenst, een Google Adwords campagne op. Webb IT internet marketing is vooral actief voor het MKB. Voor deze bedrijven is SEO geen interne aangelegenheid en dit is begrijpelijk. U wilt zich niet hoeven inlezen om uw website (in veel gevallen niet eens uw core business) te onderhouden. Wij doen dit graag voor u. Verhoog ook het rendement van uw website en informeer naar de mogelijkheden! Wij combineren een no-nonsense instelling met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding op basis van het  'no-cure, no-pay' principe

Een groot deel van iedere internet marketing campagne gaat zitten in zogenaamde ‘linkbuilding’. Met andere woorden; ervoor zorgen dat uw link op andere, relevante, sites naar geplaatst wordt. Links krijgen is nog niet zo gemakkelijk. U kunt natuurlijk links krijgen door interessante stukken te schrijven en tools te hebben waar mensen graag naar linken maar in de praktijk is dit voor veel websites en vooral webshops niet haalbaar. Webb IT internet marketing beschikt over databases van sites die links opnemen. Deze sites worden op relevantie geschat en dan benaderd om uw link op te nemen. Hoe meer links er naar uw site verwijzen, hoe beter vindbaar uw site wordt. Dit geheel noemen we 'linkbuilding'.

Make a Free Website with Yola.